Låt oss hitta orsaken bakom dina symptom och ta bort de

Vi människor består av - och är en del av - naturens magiska livsenergi. Det finns också energier i oss som står i vägen för kroppen att kunna läkas och hitta sin balans. Joy of Change kan hjälpa till att identifiera och ta bort dessa blockerande energier, om det så handlar om emotionella, mentala eller spirituella former av energi. Då ger vi kroppen bästa förutsättningar att hitta tillbaka till sitt naturliga tillstånd av välbefinnande.

Joy of Change tillämpar ett holistiskt, energimedicinskt och orsaksbaserat närmande till läkning, då alla delar av oss hänger ihop och påverkar varandra. Till hjälp erbjuder vi sessions med olika naturliga energimedicinska behandlingsmetoder. Istället för att ditt liv idag ska vara präglat av negativa händelser bakåt i livet eller en oro för framtida livsupplevelser, vill vi hjälpa dig att uppleva välbefinnande och glädje här och nu. Det är en resa värd att göra!

Bakom företaget står Lovisa Rosenberg. Läs mer om henne här.
Image

Tjänster

Det här är vad vi använder på Joy of Change
PSYCH-K®

Denna enkla och trygga metod hjälper dig att ändra hur du upplever dig själv och din omgivning. En metod som stöttar processen att genomföra de förändringar du önskar. Eller att acceptera omständigheterna och dig själv som du är.

Den kan också hjälpa till med att ta bort blockeringar som står i vägen för en naturlig självläkning av kropp och själ.

» Läs mer om hur vi kan hjälpa med Psych-K här

90 min session1500 kr
Gärna första gången.
60 min session900 kr

Uppföljande session.

Paket med tre sessioner3200 kr
1 st 90 min + 2 st 60 min.
Gäller också för online-sessions via Zoom, FaceTime eller liknande.
Image

SERVICES

Image

The Emotion Code® / The Body Code™ ( Kroppskoden )

Med The Emotion Code® hittar vi och frigör fångade emotioner. En emotion eller känsla är en energi och kan sätta sig fast i kroppens system och begränsa vår hälsa. Emotioner kan också plockas upp av andra eller ärvas. De kan sätta sig runt hjärtat och bilda en Hjärt-mur (Heart-Wall® ). Här finns möjlighet att bli av med vår emotionella ryggsäck.

The Body Code™ är ett patenterat, revolutionerande energibalanseringssystem, avsett att hjälpa oss att upptäcka grundorsakerna till obehag, obalanser och lidande i kropp och själ. Med kommunikation med det undermedvetna vägleds och avkodar vi obalanserna, var än i vårt systemet de ligger. The Emotion Code är en del i The Body Code. 

Sessions görs enkelt online via Zoom, FaceTime eller liknande. Även distans fungerar.

The Body Code kan också göras med våra barn och husdjur.

» Läs mer om The Emotion Code® och The Body Code
45 min. session700 kr

Vid kan kombinera The Emotion Code/The Body Code med PSYCH-K.

Paket: 3 sessions à 45 min1800 kr
Paket: 5 sessions à 45 min3000 kr
Paket: 10 sessions à 45 min5800 kr

Zonterapi

Denna typ av behaglig och avslappnande fotmassage ger kroppen bästa möjligheter för återhämtning och reparation. Zonterapi stimulerar självläkningens krafter. Genom att massera fötterna kommer vi åt att behandla andra delar av kroppen genom de zoner som förbinder dem med andra kroppsdelar. Det känns skönt och gör gott!

Just nu erbjuds behandling endast vid hembesök.

45-min. behandling600 kr
En behandling med fokus på avslappning, förebyggande hälsa eller följd behandling av en obalans.
60 min. behandling750 kr

En första gångs behandling av en obalans, en längre stress release behandling eller en behandling kombinerat med öronakupunktur eller akupressur.

10 sessions à 45 min6200 kr

Image

SERVICES

Image

Akupunktur

I traditionell kinesisk medicin hör kropp, själ och ande ihop som en integrerad del av människan. Dessa kopplas dessutom till naturens energier, årstider och vädermässiga faktorer. Många av kinesernas tusenåriga teorier kan vi nu sätta ihop med nyare medicinska rön. Nålar, tryck och rörelser används för att få energierna att flöda harmoniskt, och vi kommer i balans.

Öronakupunktur, eller aurikuloterapi, har sitt ursprung i människans utveckling av nervsystemets funktioner. Enkel, snabb och effektiv behandling.

Just nu erbjuds behandling endast vid hembesök.

 

90-min. behandling1100 kr
Förstagångsbehandling där vi kartlägger obalanserna och väljer behandlingssätt.
45 min. behandling600 kr
Uppföljningsbehandling.
30 min. behandling500 kr
För öronakupunktur.

Övriga behandlingar och konsultationer

Tillsammans med de huvudsakliga terapiformerna har Joy of Change några andra metoder och verktyg att erbjuda på vägen mot bättre hälsa och ökad livskvalitet. Dessa kan användas som en enskild insats, som komplement eller hjälpmedel vid en annan behandling eller konsultation. Priserna är för 60 min 750, 45 min 600 kr och för 30 min 500 kr. Just nu erbjuds behandling endast vid hembesök.

Posturologi

Posturologi

Posturologi är läran om kroppens upprätt stående position. Om inte detta system är i balans kan det visa sig med muskelsmärtor, ryggsmärta, balansproblem, kognitiva besvär (dyselexi, depression, koncentration). Vi behandlar med nålar, muskelavspänning och eventuella specialsulor.
Qigong

Qigong

Dessa mjuka, långsamma rörelser som vi gör i qigong hjälper kroppen att komma i balans, att få mental ro och landa i nuet. Vi kan öva in de rörelser som den enskilda personen behöver och kan praktisera regelbundet hemma. Om fler är intresserade kan vi ha gruppträning.
Reiki

Reiki

Reiki är en kompletterande behandling där en terapeut placerar sina händer på eller ovanför ett område på kroppen och överför vad som kallas den "universella livsenergin" till klienten, en slags healing. En behandling känns som en härligt glödande utstrålning som strömmar genom och omkring dig.
Tarotkort

Tarotkort

Tarotkort har används som vägledning för människor i flera hundra år. Vi använder korten också för att motta själsliga och gudomliga besked, när vi ber om det. De kan vara till stor hjälp när vi medvetet inte förstår vad som är på gång. Hos korten finns mycket visdom och insikter att hämta.
Kostvägledning

Kostvägledning

Matens betydelse för vår hälsa kan inte poängteras tillräckligt. Om du önskar, kan vi prata kostråd och råd för vitaminer, mineraler, örter och andra kosttillskott. Vi ser på det individuella sammanhanget mellan mat/hälsa och behoven framåt. Och underlätta för att ändra på gamla vanor.
Muskelmeridianer

Muskelmeridianer

När det uppstår spänningar i muskler kan det skapa obalanser på andra ställen i kroppen. Vi kopplar ihop meridianerna från kinesisk medicin och de olika muskelgrupperna i kroppen, när vi med skönt tryck och beröring finner fram till var det är bäst att lösa upp spänningarna.

Boktips

Skaffa dig nya insikter och inspiration

Image

Bruce Liptons "Tro, dogmer och biologi"
("The Biology of Belief" på svenska)

Boken berättar hur cellerna påverkas av sin omgivning, om hur vår biokemi påverkas av vår perception, våra övertygelser, våra tankar och miljö. Med hjälp av enkelt språk, illustrationer, humor och exempel från vardagen, demonstrerar dr. Lipton hur den nya forskningen inom epigenetik revolutionerar förståelsen för kopplingen mellan själ, sinne och materia, samt vilka grundläggande effekter den har på våra liv och vår art som helhet.

Testimonial

Hör av dig

Sociala medier
Telefon
+46 (0)768 944 979

Här finns vi

Adress

Joy of Change
Koppom, Sverige