Personlig utveckling
för kropp, själ och jord

Personlig utveckling för kropp, själ och jord

Joy of Change erbjuder behandlingar och konsultationer förankrade i den naturmedicinska traditionen och i de nya upptäckterna inom kvantfysik och epigenetik. Målet är att hjälpa till i dina förändringsprocesser för att du ska må bättre och få en ökad livskvalitet.

Många önskar förändringar i världen eller önskar att de runt oss har det bra. Låt oss börja med oss själva, med den fysiska, mentala och emotionella hälsan, som sedan skapar förändringar runt oss som ringar på vattnet. Då blir vi mer robusta och handlingskraftiga på köpet.
Och låt oss göra detta med en portion glädje!
Image
Jag som driver Joy of Change heter Lovisa Rosenberg. Under 17 år har jag jobbat med olika behandlingar och konsultationer. Alltid med syftet att ta med hela människa i en läkningsprocess, vilket skapar resultat som kan upplevas som magiska. 


Nu finns vi i Centrumhuset i Koppom. Därför blir vårt lokala namn Hälsa i Centrum. Du som bor i Koppom eller har vägarna förbi, kom gärna in och se hur vi har det!
» Läs mer om Lovisa här

Tjänster

Det här är vad du kan få hos Joy of Change

Image

Zonterapi

Denna typ av behaglig och avslappnande fotmassage ger kroppen bästa möjligheter för återhämtning och reparation. Zonterapi stimulerar självläkningens krafter.

Genom att massera fötterna kommer vi åt att behandla andra delar av kroppen genom de zoner som förbinder dem med andra kroppsdelar. Det känns skönt och gör gott!

45-min. behandling600 kr
En behandling med fokus på avslappning, förebyggande hälsa eller följd behandling av en obalans.
60 min. behandling750 kr
En första gångs behandling av en obalans, en längre stress release behandling eller en behandling kombinerat med öronakupunktur eller akupressur.
5 behandlingar à 45 min 2550 kr
5 behandlingar à 60 min 3200 kr
Image

PSYCH-K®

Denna enkla och trygga metod hjälper dig att ändra hur du upplever dig själv och din omgivning. En metod som stöttar processen att genomföra de förändringar du önskar. Eller att acceptera omständigheterna och dig själv som du är.

Den kan också hjälpa till med att ta bort blockeringar som står i vägen för en naturlig självläkning av kropp och själ.

» Läs mer om hur vi kan hjälpa med Psych-K här

90 min session1500 kr
Gärna första gången.
60 min session1100 kr

Uppföljande session.

Paket med tre sessioner3500 kr
1 st 90 min + 2 st 60 min.
Gäller också för online-sessions via Zoom, FaceTime eller liknande.
Image
Image

Akupunktur

I traditionell kinesisk medicin hör kropp, själ och ande ihop som en integrerad del av människan. Dessa kopplas dessutom till naturens energier, årstider och vädermässiga faktorer. Många av kinesernas tusenåriga teorier kan vi nu sätta ihop med nyare medicinska rön. Nålar, tryck och rörelser används för att få energierna att flöda harmoniskt, och vi kommer i balans.

Öronakupunktur, eller aurikuloterapi, har sitt ursprung i människans utveckling av nervsystemets funktioner. Enkel, snabb och effektiv behandling.

 

90-min. behandling800 kr
Förstagångsbehandling, behandling med akupressur eller en kombination.
45 min. behandling450 kr
Uppföljningsbehandling.
30 min. behandling400 kr
För öronakupunktur.

Övriga behandlingar och konsultationer

Tillsammans med de huvudsakliga terapiformerna har Joy of Change några andra metoder och verktyg att erbjuda på vägen mot bättre hälsa och ökad livskvalitet. Dessa kan användas som en enskild insats, som komplement eller hjälpmedel vid en annan behandling eller konsultation. Priserna är för 60 min 750 kr, för 45 min 600 kr och för 30 min 400 kr. 
Posturologi

Posturologi

Posturologi är läran om kroppens upprätt stående position. Om inte detta system är i balans kan det visa sig med muskelsmärtor, ryggsmärta, balansproblem, kognitiva besvär (dyselexi, depression, koncentration). Vi behandlar med nålar, muskelavspänning och eventuella specialsulor.
Qigong

Qigong

Dessa mjuka, långsamma rörelser som vi gör i qigong hjälper kroppen att komma i balans, att få mental ro och landa i nuet. Vi kan öva in de rörelser som den enskilda personen behöver och kan praktisera regelbundet hemma. Om fler är intresserade kan vi ha gruppträning.
Reiki

Reiki

Reiki är en kompletterande behandling där en terapeut placerar sina händer på eller ovanför ett område på kroppen och överför vad som kallas den "universella livsenergin" till klienten, en slags healing. En behandling känns som en härligt glödande utstrålning som strömmar genom och omkring dig.
Tarotkort

Tarotkort

Tarotkort har används som vägledning för människor i flera hundra år. Vi använder korten också för att motta själsliga och gudomliga besked, när vi ber om det. De kan vara till stor hjälp när vi medvetet inte förstår vad som är på gång. Hos korten finns mycket visdom och insikter att hämta.
Kostvägledning

Kostvägledning

Matens betydelse för vår hälsa kan inte poängteras tillräckligt. Om du önskar, kan vi prata kostråd och råd för vitaminer, mineraler, örter och andra kosttillskott. Vi ser på det individuella sammanhanget mellan mat/hälsa och behoven framåt. Och underlätta för att ändra på gamla vanor.
Muskelmeridianer

Muskelmeridianer

När det uppstår spänningar i muskler kan det skapa obalanser på andra ställen i kroppen. Vi kopplar ihop meridianerna från kinesisk medicin och de olika muskelgrupperna i kroppen, när vi med skönt tryck och beröring finner fram till var det är bäst att lösa upp spänningarna.

Boktips

Skaffa dig nya insikter och inspiration

Image

Bruce Liptons "Tro, dogmer och biologi"
("The Biology of Belief" på svenska)

Boken berättar hur cellerna påverkas av sin omgivning, om hur vår biokemi påverkas av vår perception, våra övertygelser, våra tankar och miljö. Med hjälp av enkelt språk, illustrationer, humor och exempel från vardagen, demonstrerar dr. Lipton hur den nya forskningen inom epigenetik revolutionerar förståelsen för kopplingen mellan själ, sinne och materia, samt vilka grundläggande effekter den har på våra liv och vår art som helhet.

Hör av dig

Sociala medier
Telefon
+46 (0)768 944 979

Här finns vi

Adress

Joy of Change
Koppomsvägen 56
673 37 Koppom
Sverige