Aschebergsgatan 21
411 27 Göteborg
info@joyofchange.se
Tel. 0768 944 979

Boka tid

Aschebergsgatan 21
411 27 Göteborg
info@joyofchange.se
Tel. 0768 944 979

Boka tid

Shirin Gazder

Shirin Gazder

Shirin är Reiki mästare och certifierad meridian terapi utövare.

Efter att Shirin lärt sig Reiki I och Reiki II på kurser i Indien upptäckte hon många positiva förändringar i olika delar av hennes liv, både fysiskt och känslomässigt samt andligt. Hon blev mer avslappnad, gladare, med mycket mer energi, fred, och styrka. På den tiden tog hon beslutet att träna för att bli en Reiki mästare, eftersom hon ville hjälpa andra att också få uppleva dessa positiva förändringar och få göra en skillnad i deras liv.

Shirin har gett Reiki behandlingar i Indien, Tyskland och Sverige. Men hon uppmuntrar också sina kunder att lära sig Reiki, så att de kan behandla sig själva och andra med denna underbara energi varje dag.

Shirin är djupt intresserad av modaliteter som hjälper människor att bli friskare och hitta balans och glädje i livet. Detta är vad som motiverade henne att lära sig och öva EFT (Emotional Freedom Technique) eller meridian terapi, vilket innebär lätt frigöra känslor medan du knackar på meridian punkter på kroppen. EFT fungerar snabbt och bara en EFT session kan ge en märkbar förändring i området man arbetar på. En serie av sessionen kan radera många gamla mönster fastnat i kroppen och ge en ny energi och drivkraft.

"Mitt arbete är roligt, lustfyll och givande och jag ser fram emot att stödja dig i din helande resa. Jag inser att dessa tekniker och terapier kan tyckas märkliga och nytt för många av er, och jag förstår det. Det är därför jag inbjuder dig att prova en kort session utan kostnad - utan bindande. Ge det ett försök. Du kommer inte ångra det.”