Joy of Change

Jacob Aalls gate 36 B, c/o Thorkildsen
0364 Oslo
lovisa@joyofchange.se
Tel. Norway +47 484 74 120

Joy of Change

Jacob Aalls gate 36 B, c/o Thorkildsen
0364 Oslo
lovisa@joyofchange.se
Tel. Norway +47 484 74 120

PSYCH-K®

Lär dig PSYCH-K®

 

PSYCH-K Basic Workshop  

- 5-7 juli 2019 i Oslo (in English)

- 20-22 september 2019 i Göteborg (in English)

If you would like the information about the workshop in English, please contact Lovisa; Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. or +47 484 74 120.

 

Få in mer glädje, trygghet, optimism, lugn, och hälsa i ditt liv! Bli av med oro, stress, rädslor och otrygghet.

PSYCH-K® är en rad enkla processer som på ett tryggt och snabbt sätt omvandlar begränsande och självsaboterande tankemönster i ditt undermedvetna till de tankemönster som öppnar upp för att hela du kan skapa de förändringar du medvetet önskar dig, de som är bra för dig och omgivningen.

Upplevelsen efter kursen kan vara att den önskan är att ändra vanor, sluta kämpa har omvandlats till att du är mer kärleksfull mot dig själv, mot andra och i livet generellt. Efter en workshop i PSYCH-K så har du ett verktyg med dig att använda med dig själv och andra.

Läs mer om PSYCH-K HÄR! Vi hänvisar också till internationella hemsidan för PSYCH-K, där man kan läsa om samtliga PSYCH-K workshops.

 

Det första steget att lära sig PSYCH-K är en Basic Workshop som går över 3 dagar. Här lär man sig om muskeltestning, hur PSYCH-K fungerar, hur man jobbar med övertygelser och några av balanseringarna. Efter kursen kan man använda tekniken (facilitera) med sig själv och andra genom att du kan:

- kommunicera med det undermedvetna genom ett unikt muskeltestnings protokoll

- använda två olika processer för att ändra undermedvetna övertygelser

- använda en process för att klargöra dina mål som gör det lättare för de undermedvetna att förstå och assistera dig i måluppfyllelsen

- skapa och formulera övertygelser för att förbättra vilket område som helst i ditt liv

- förstå skillnaden mellan det medvetna, undermedvetna och övermedvetna samt den roll de olika har vid ändring av övertygelser

- omvandla stress till lugn och avståndstagande till det som skapar stressen, om det så är gamla, nya eller pågående stressfulla situationer

  

PSYCH-K Basic workshop 5-7 juli 2019 i Oslo

Tid: fredag-söndag 5-7 juli Tid: 9:30-18:00. Sista dagen slutar vi tidigare.

Instruktör: OBS ändrat till Raija Matinpalo från Finland. Kursen hålls på engelska. Raija förstår och kan kommunicera på svenska. Länk till Raijas hemsida.

Plats: Joy of Change, c/o Thorkildsen, Jacob Allsgate 36B, OSLO (nära Majorstuen)

Kurspris:  8250 NOK (€ 840). Priset inkluderar kursmaterial, fika och tilltugg under dagen. Det går att del-betala kursavgiften. Ta kontakt om detta är ett önskemål.

Anmälan och frågor till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. eller +47 484 74 120
 
Efter anmälan sändes bokningsbekräftelse med praktisk information och faktura på mail.
Vid eventuell ingen återbetalning.
 

 

PSYCH-K Basic Workshop 20-22 September 2019 i Göteborg 

Tid: fredag-söndag 20-22 september. Tid: 9:30-18:00. Sista dagen slutar vi tidigare.

Instruktör: Raija Matinpalo från Finland. Kursen hålls på engelska. Raija förstår och kan kommunicera på svenska. Länk till Raijas hemsida.

Plats: Apple Hotel, Torpavallsgatan 6. Göteborg. Pris för bokning av enkelrum under kurshelgen är 875kr/ natt inkl frukost och middag.

Kurspris: Early bird gäller anmälan senast 20 augusti 7100 kr (€700). Pris efter 20 augusti är 8100 kr (€800). Priset inkluderar kursmaterial, fika och tilltugg under dagen. Det går att del-betala kursavgiften. Ta kontakt om detta är ett önskemål.

Priset är inkl moms för betalande privatpersoner. För företag är priset exkl moms 25%.

Anmälan och frågor till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. eller +46 (0) 768 944 979
 
Efter anmälan sändes bokningsbekräftelse och faktura på mail.
Vid eventuell avbokning för 30 augusti återbetalas 75% av kursavgiften. Av bokning efter 30 augusti ingen återbetalning.
 

 

PSYCH-K Master Facilitation workshop

Vi planerar och hålla denna workshop i oktober!

 

Advanced Integration Workshop

Workshop går över 4 dagar. Här fördjupar man sin förståelse av PSYCH-K® och lär sig ytterligare balanseringar för mer grundläggande förändringar. Workshopen vänder sig särskilt till de som vill arbeta mer långtgående tillsammans med andra, både personligt och profesionellt. Efter detta har man många verktyg till att förbättra hälsa, jobbsituation, relationer, kreativitet, sinnesstämningar och mycket mer. Möjligheterna blir många, det är kul och magisk!

På workshopen får du lära dig;

Core Belief Balance - en process där man går igenom 13 kärnövertygelser som ofta hindrar oss från att leva ut vårt fulla potential

Life Bonding Balance - en omprogrammering av trauman vid födsel och rädslor för döden, i tillfälle dessa har negativ inflytande på ditt liv

Belief Points - 12 energi punkter på kroppen med tillhörande övertygelser och används vid Energy Focusing Balance

Relationship Balance - omvandlar stress mellan människor

Surrogate Balancing - en möjlighet att balansera på avstånd för icke närvarande

Rapport - skapa trygghet och tillit med andra människor

Är du intresserad av att delta på en workshop så kontakta med epost Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. eller ring/sms till 0768 944 979, så hör vi av oss med tid och plats när det är på bokat.