Joy of Change

(Håller till i Oslo)
lovisa@joyofchange.no
Tel. Norway +47 484 74 120

Joy of Change

(Håller till i Oslo)
lovisa@joyofchange.no
Tel. Norway +47 484 74 120

PSYCH-K®

Lär dig PSYCH-K®

 

Planerade workshops i 2020 i Göteborg, Sverige;

PSYCH-K® Advanced Integration workshop 30 april - 3 maj. Dessvärre inställd.

Mer information om priser, plats, instruktör etc, se nedan på denna sida.

 

 

Få in mer glädje, trygghet, optimism, lugn, och hälsa i ditt liv.

Bli av med oro, stress, rädslor och otrygghet.

PSYCH-K® är en rad enkla processer som på ett tryggt och snabbt sätt omvandlar begränsande och självsaboterande tankemönster i ditt undermedvetna till de tankemönster som öppnar upp för att hela du kan skapa de förändringar du medvetet önskar dig, de som är bra för dig och omgivningen.

Upplevelsen efter kursen kan vara att den önskan är att ändra vanor, sluta kämpa har omvandlats till att du är mer kärleksfull mot dig själv, mot andra och i livet generellt. Efter en workshop i PSYCH-K® så har du ett verktyg med dig att använda med dig själv och andra.

Läs mer om PSYCH-K® HÄR! Vi hänvisar också till internationella hemsidan för PSYCH-K, där man kan läsa om samtliga PSYCH-K® workshops.

 

PSYCH-K® Basic Workshop

Det första steget att lära sig PSYCH-K® är en Basic Workshop som går över 3 dagar. Här lär man sig om muskeltestning, hur PSYCH-K® fungerar, hur man jobbar med övertygelser och ett par balanseringarna. Efter kursen kan man använda tekniken (facilitera) med sig själv och andra genom att du kan:

- kommunicera med det undermedvetna genom ett unikt muskeltestnings protokoll

- använda två olika processer för att ändra undermedvetna övertygelser

- använda en process för att klargöra dina mål som gör det lättare för de undermedvetna att förstå och assistera dig i måluppfyllelsen

- skapa och formulera övertygelser för att förbättra vilket område som helst i ditt liv

- förstå skillnaden mellan det medvetna, undermedvetna och övermedvetna samt den roll de olika har vid ändring av övertygelser

- omvandla stress till lugn och avståndstagande till det som skapar stressen, om det så är gamla, nya eller pågående stressfulla situationer 

 

TID: Om du är intresserad av att delta i Basic Workshop in Göteborg eller Oslo, ta kontakt och vi kan sända information när vi har planerna på plats. 

SPRÅK: Engelska

INSTRUKTÖR: 

PLATS: 

KURSPRIS: SEK 8400 (€ 800), Early Bird,  SEK 7400 (€ 700)

INFORMATION OCH ANMÄLAN: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. eller +47 484 74 120

Efter anmälan mailas en bekräftelse med praktisk information samt faktura. Anmälan är bindande.

Betalning kan delas upp på flera fakturor.

 

PSYCH-K® Master Facilitation workshop

Den här 3 dagars workshopen är utformad för att att hjälpa dig att utvecklas i att facilitera PSYCH-K med dig själv och andra. Workshopen är till för både professionella och icke-professionella PSYCH-K Facilitatorer, som önskar att förfina sina färdigheter i att facilitera, något som inte är möjligt att inkludera i de andra PSYCH-K workshoparna. Så denna workshop är ett ypperligt komplement till de andra för att öka din nuvarande nivå i att facilitera effektivt, enkelt och med självförtroende.

Vi tränar bland annat i hur du framgångsrikt genomför PSYCH-K sessions i möte en-till-en eller på distans via telefon eller internet, så som Skype, Zoom etc.

Från PSYCH-K Centre International, har vi lärt att i en session skapa en helig och trygg omgivning för att facilitera förändring. Att ha det i åtanke när man faciliterar PSYCH-K är lika viktig som allt annat vi lär oss i vår uppgift att mästra faciliterings processen. Det finns ett Inuitiskt (människor från det arktiska Kanada) ord som omhandlar idéen om att skapa en helig omgivning. Ordet är Isumataq. En av översättningarna för detta ord är ”Innehavaren av den heliga plats där visdom uppenbaras.” Det är ett tankemässgt idealist tillstånd för Facilitatorn när du gör balanseringar med klineter eller familj eller vänner. Ditt jobb är att skapa en miljö där din partners/klients visdom kan komma fram och användas i PSYCH-K´s omvandingsprocesser.

Du behöver inte ha deltagit i en Advancerd Integration workshop för att anmäla dig till Master Facilition workshop. Man ska ha genomfört Basic workshop och känna sig okej med självmuskeltestning. Har du deltagit i en Advanced Integration workshop eller planerar att göra det, kommer du att få med dig betydande fördelar från denna workshop med tanke på konsten att facilitera.

Märk: Det här är inte en kurs i hur man utvecklar en PSYCH-K business. Om det är det du önskar är det mer nödvändigt att studera och lära sig om att äga, starta och driva en firma inom personlig service/utveckling.

På workshopen kommer du att lära dig att:

Utveckla en personlig “kärn-förbindelse” övertygelse om PSYCH-K.
Surrogera/göra en förbindelse med din Partner för långdistans sessions.

Upptäcka andliga meddelanden som kan finnas i utmanande situationer.
Genomföra effektiva och dynamiska möten i en-till-en sessions från start till mål.

Genomföra effektiva och dynamiska telefon sessions från start till mål.
Genomföra effektiva och dynamiska Skype, Zoom etc sessions från start till mål.
Personliga fördelar från Balanseringar som du faciliterar med andra. 
Hur hantera undantag som dyker upp emellanåt i Balanserings processerna, och hantera utmaningar med muskel testningen. 
Att med självsäkra steg gå på vägen mot att behärska konsten att facilitera PSYCH-K!

I tillägg till dessa färdigheter kommer du att få en Facilitator´s Manual som ger dig källor till ytterligare information i ämnen så som markedsföring, hur genomföra en effektiv presentation av PSYCH-K till grupper och organisationer, vad man ska och inte ska göra när man genomför en session, och mycket mer.

Den här workshopen innehåller i 5 delar, allt inkluderat i priset;
1. Du kommer att motta kursmaterial på ca 40 sidor senast 3-4 veckor innan workshopen börjar. Därför vill vi gärna veta hur många som är intresserade senast 4 veckor innan kursstart, om det är möjligt.
2. Veckan innan workshopen kommer det att hållas ett online möte för frågor relaterade till detta.
3. De 3 dagarna med workshop.
4. Gå igenom arbetsmaterialet från workshopen via email efter workshopen.
5. Ytterligare 2 on-line möten med deltagarna.

TID: Om du är intresserad av att delta i en Master Facilitation Workshop in Göteborg eller Oslo, ta kontakt och vi kan sända information när vi har planerna på plats. 

SPRÅK: Engelska

INSTRUKTÖR: Martine Tondeur Länk till Martines hemsida 

PLATS: Apple Hotel, Göteborg Länk till hotellets hemsida

KURSPRIS: SEK 10000 (€ 950)

ANMÄLAN: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. eller +47 484 74 120

Efter anmälan mailas en bekräftelse med praktisk information samt faktura. Anmälan är bindande. 

Betalning kan delas upp på flera fakturor. 

 

PSYCH-K® Advanced Integration Workshop 

Efter att ha deltagit i en Basic workshop kan man gå vidare med en Advance Integration workshopen som går över 4 dagar. Här fördjupar man sin förståelse av PSYCH-K® och lär sig ytterligare balanseringar för mer grundläggande förändringar. Workshopen vänder sig särskilt till de som vill arbeta mer långtgående tillsammans med andra, både personligt och profesionellt. Efter detta har man många verktyg till att förbättra hälsa, jobbsituation, relationer, kreativitet, sinnesstämningar och mycket mer. Möjligheterna blir många, det är kul och magisk!

På workshopen får du lära dig;

Rapport - skapa trygghet och tillit med andra människor

Belief Points - 12 energi punkter på kroppen med tillhörande övertygelser och används vid Energy Focusing Balance

Core Belief Balance - en process där man går igenom 13 kärnövertygelser som ofta hindrar oss från att leva ut vårt fulla potential

Relationship Balance - omvandla stress mellan människor

Surrogate Balancing - en möjlighet att balansera på avstånd för icke närvarande

Life Bonding Balance - en omprogrammering av trauman vid födsel och rädslor för döden, i tillfälle dessa har negativ inflytande på ditt liv

 

TID: Torsdag - söndag 30 april - 3 maj 2020, kl 9-18, sista dagen slutar vi tidigare. Om du är intresserad av att delta i Advanced Integration Workshop in Göteborg eller Oslo, ta kontakt och vi kan sända information när vi har planerna på plats. 

SPRÅK: Engelska

INSTRUKTÖR: Martine Tondeur Länk till Martines hemsida 

PLATS: Apple Hotel, Göteborg Länd till hotellets hemsida

KURSPRIS: SEK 12700 (€ 1200). Early Bird dvs anmälan senast 1 april;  SEK 11700 (€ 1100)

ANMÄLAN:  Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. eller +47 484 74 120

Efter anmälan mailas en bekräftelse med praktisk information samt faktura. Anmälan är bindande.  

Betalning kan delas upp på flera fakturor.

 

VÄLKOMMEN!