Joy of Change

(Håller till i Oslo)
lovisa@joyofchange.no
Tel. Norway +47 484 74 120

Joy of Change

(Håller till i Oslo)
lovisa@joyofchange.no
Tel. Norway +47 484 74 120

PSYCH-K®

En trygg, enkel och effektiv metod för förändring

Du vet vad du vill ändra på men det känns så svårt och jobbigt. Det kan beröra flera aspekter av ditt liv: arbetet, förhållanden, familjen, din personliga utveckling, fysiska problem, vanor, tankar och känslor. Med PSYCH-K går förändringen lättare. Vi lägger till rätta för att stress och rädslor kan försvinna,  kroppen kan läka, lugn och glädje kan infinna sig, relationer kan förbättras eller vad du nu önskar. Då kan trygghet, vänlighet, omtanke, framgång eller vad som är viktigt för dig bli materialet du bygger ditt liv av. Och när vi ändrar oss själva förändras också vår omgivning. PSYCH-K är ett magiskt och kul sätt att bidra till en bättre värld!

Hos oss är det Lovisa Rosenberg som faciliterar PSYCH-K. Kontakt via epost: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. eller telefon: +47 484 74 120

Här berättar Dr Bruce Lipton om hjärnan och PSYCH-K

 

Auto-piloten

Vi styrs mestadels (ca 95 %) av den undermedvetna delen av vår hjärnan – vår "auto-pilot". Det mesta vi gör med kroppen, vilka beslut vi fattar, vilka val vi tar, etc  går många gånger av sig själv.  I "auto-piloten" kan det ligga förprogrammerade uppfattningar/övertygelser om oss själva och vår omgivning, som i sin tur ligger bakom våra handlingar, tankar och känslor. Det kan finnas uppfattningar eller föreställningar som saboterar för oss, hindrar oss i att nå våra medvetna mål eller som skapar en ohälsosam biokemi i kroppen. Med PSYCH-K förändrar vi dessa uppfattningen. Man kan förklara det som om vi "omprogramerar" oss för att få fram vår egen mentala och emotionella potential för att kunna skapa det liv vi önskar.

Allergier, smärta och andra fysiska symtom

Kroppens reaktioner kan innehålla ett budskap till oss, eller så kan det vara en respons på inre stress som kan vara orsakad av till exempel gamla trauma, negativa övertygelser eller mönster, relationer, livsstil. Ibland är vi medvetna om vad det handlar om. Ibland har vi ingen aning varför vi mår som vi mår. Då kan det ligga i det undermedvetna, lagrat i kroppen. Därför är de verktyg vi har tillgång till i PSYCH-K hjälpmedel för att få fram budskapet eller orsaken. Oavsett om man är medveten eller omedveten om vad det är, används balanseringar för att omvandla stress och/eller lösgöra de blockeringar som hindrar kroppens fantastiska förmåga till läkning. Vi har också en färdig balansering i verktygslådan för hälsa och vitalitet (Optimal Health Balance, se nedan).

"When we change our beliefs, we change our biology" Dr Bruce Lipton

En PSYCH-K® session

Vi börjar med att under 10-15 min se på hur det är just; vad som inte fungerar så som du vill, vad du vill förändra och hur du vill uppleva eller känna istället. Vi använder oss av muskeltestning för att ta reda på vad som ska förändras och vilken balansering som ska användas. I balanseringarna använder vi oss av enkla kroppsrörelser, energipunkter och andningsövningar. Våra önskade uppfattningar blir förankrade i "auto-piloten". Vi öppnar vägen för att vi ska kunna åstadkomma vad vi vill, må bra eller vad vi nu behöver. Vi rekommenderar att genomföra 3 sessions med 2 veckors mellanrum. Första session sätter vi av 90 minuter och de följande sessionerna 60 minuter. Det är dock du som klient som upplever förändringarna, som känner vad som är bäst för dig och därmed behovet av antal sessioner. Är du osäker så hjälps vi åt.

PSYCH-K® via Skype / Facetime

Detta fungerar ypperligt att göra PSYCH-K tillsammans över internat och är bra om man inte kan träffas. Eftersom vi alla tillhör samma kollektiva medvetande kan vi ”koppla upp” oss genom en process som heter Surrogation* (ställföreträdare), så länge det är tryggt och lämpligt för båda involverade, vilket ALLTID klareras först. Facilitatorn använder då sin egen kropp för muskeltestning när vi gör en Skype/Facetime/telefon session. Det är klienten som styr vad som ska balanseras och genomför balanseringarna, efter Facilitatorns instruktioner.

Olika balanseringar

Vi gör PSYCH-K med hela människan (body-mind-spirit). Det är klientens body-mind-spirit som väljer vilken balansering som ska göras för den önskade förändringen. Det finns också balanseringar för specifika ändamål och balanseringar med färdiga övertygelser som man kan välja för en mer generell förändrings process.

New Direction Balance - ändrar undermedvetna övertygelser genom en balansering av vänster och höger hjärnhalva. Fungerar för att ta bort stress och neutralisera trauman.

Resolution Balance -  samma som New Direction Balance men en annan kroppsrörelse

Core Belief Balance -  13 kärnövertygelser balanseras till stöd för ett grundläggande livsbejakande fundament och förbereda kropp & själ för djupare förändringar

Life Bonding Balance - en omvandling av trauman vid födsel och rädslor för döden, i tillfälle dessa har negativ inflytande på ditt liv

Energy Focusing Balance - en energibalansering av akupunkturpunkter med tillhörande övertygelser

Relationship Balance - hjälper att förbättra vilken som helst typ av relation; förälder/barn, äktenskaplig, på jobbet. Kan genomföras utan att en av personerna i relationen är närvarande*.

Rapport Balance - skapa trygghet och tillit i kommunikation med andra människor, verbal eller icke-verbal

Optimal Health Balance - 22 övertygelser kopplade till hälsa och välbefinnande, som man hittat hos äldre välmående, nöjda människor. Samma struktur som Core Belief Balance

* Surrogation.

Det här är en process där vi använder en annan person (en ställföreträdare) för att uppnå en förändring i någon eller något som inte är fysiskt närvarande. Det kan vara ett barn, en person i koma, ett djur, en sak, sig själv. Egentligen vem och vad som helst, bara det har ett namn och görs på ett respektfullt sätt. Och att man har tillåtelse, vilket ALLTID klareras innan. Facilitatorn, klienten eller en tredje person i en session kan vara ställföreträdare.

Vill du veta mer?

Mer kunskap och förklaringar om PSYCH-K® finns på metodens huvudsida som du kommer till om du klickar HÄR!

På YouTube finns många informativa filmer om PSYCH-K®. Här är en om PSYCH-K och hälsa.

Ansvarsfriskrivning

PSYCH-K-processen är strängt begränsad till modifieringen av övertygelser. Dess syfte är att engagera sig i kroppens naturliga självläkningsprocesser som ett komplement, inte ersättning, till vanlig medicinsk behandling och medicinsk vård av kvalificerade läkare. PSYCH-K-processen är inte designad för diagnostisering av medicinska tillstånd. Inte heller är PSYCH-K konstruerad för att behandla, läka eller bota någon sjukdom, fysisk åkomma, medicinskt eller mentalt problem, oavsett det är kroniskt eller akut. PSYCH-K är inte en ersättning för lämplig professionell medicinsk vård eller mentalvård. PSYCH-K är inte medicinsk rådgivning, eller bör inte bli behandlat som sådant.