Aschebergsgatan 21
411 27 Göteborg
info@joyofchange.se
Tel. 0768 944 979

Boka tid

Aschebergsgatan 21
411 27 Göteborg
info@joyofchange.se
Tel. 0768 944 979

Boka tid

EFT - Emotional Freedom Technique

EFT - Emotional Freedom Technique

Skulle du vilja bli fri från ångest, oro, rädslor, sorg, PTSD? Gå ned i vikt, lindra smärta eller göra andra förändringar i din vardag?

Genom att knacka på några punkter på kroppen kan du ändra ditt känslotillstånd. EFT är mycket enkelt, snabbt, trygggt, och en av de mest använda energibaserade behandlingsmetoderna i världen. EFT bygger på meridiansystemet i kroppen. Den har sina rötter i traditionell kinesisk medicin kombinerat med västerländsk psykologi. Behandlingen kombinerar akupressur, affirmationer och meridianbaserad samtalsterapi.

Hos oss är det Shirin Gazder som erbjuder EFT: Kontakt via epost: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. eller telefon: 0702 543 280

EFT används primärt som en metod för att neutralisera negativa känslor. Men också för att öka självförtroende och livskvalitet i vardagen. Metoden bryter invanda mönster och får dig att övervinna livets bekymmer och svårigheter. På bara några minuter upplever de flesta en stor förbättring och lindring.

Eftersom känslor är direkt relaterade till fysiska problem, fungerar EFT även ofta mycket bra på fysiska symtom. Om du väljer att lära dig EFT kommer det att hjälpa dig, varje dag i alla aspekter av ditt liv. EFT går snabbt att genomföra men ger långvariga effekter.

EFT har också framgångsrikt hjälpt människor att nå sina mål och kunna prestera bättre på jobbet såväl som på fritiden.

EFT utvecklades av Gary Craig, läs gärna mer på www.emofree.com. Idag är det en av populär behandlingsmetod i hela världen, på grund av dess potential att åstadkomma fantastiska resultat på relativt kort tid.

"EFT offers great healing benefits." - Deepak Chopra, MD

"EFT is a simple, powerful process that can profoundly influence gene activity, health and behavior." - Bruce Lipton, PhD

"EFT is easy, effective, and produces amazing results. I think it should be taught in elementary school." - Donna Eden

"EFT is destined to be a top healing tool for the 21st Century" - Cheryl Richardson

"I frequently use EFT for my patients with great results." - Eric Robins, MD

 

Matrix Reimprinting

Matrix Reimprinting är en revolutionerande metod för kropp och sinne, utvecklad av EFT-grundaren Karl Dawson. Det är en metod för att lösa upp gamla trauman och befria ens sinne från de negativa tankegångar som kan hålla oss tillbaka i våra liv. Metoden har utvecklats från Emotional Freedom Technique (EFT) och likt EFT baseras det på knackning på kroppens meridianer. Matrix Reimprinting är dock en fortsättning och förlängning av EFT.

 

Under en session med Matrix Reimprinting går man tillbaka i sin personliga minnesbank och utforskar ett gammalt minne, på ett lugnt och säkert sätt. Genom olika verktyg kan man förändra och omskapa sin gamla tolkning av ett minne för att skapa, och installera, ett nytt, positivt sådant.

 

Det är du själv som leder mötet med och via ditt förflutna och fattar beslut om vad som känns rätt.

 

Att själv kunna omskapa ett gammalt minne och hur det påverkar en, kan vara ett effektivt sätt att utforska och förändra nuvarande tankar och känslor. Förändringen kan i sällsynta fall vara omedelbar, och det kan upplevas som om ens beteendemönster ändrades utan ansträngning. Det är emellertid inte en snabbmetod. Det handlar om djupa förändringar eftersom vi går in i medvetandets inre kärna.

 

Även om det handlar om en resa till det förflutna innebär det inte att återuppleva smärtsamma händelser.

 

Matrix Reimprinting kan ha effektiv påverkan på:

 

  • Missbruk

  • Rädslor och fobier

  • Sorg

  • Relationsproblem

  • Fysiska problem

  • Negativ kropps- eller sinnesuppfattning

och diverse andra besvär.

Ring gärna och beställ en första 30 minuters konsultation, som du får utan kostnad.

 

 Leta och hitta tid för en behandling med EFT genom att klicka här.

Boka tid